Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Acun Ilıcalı Aldatıldı mı? – Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı\’yı Aldattı mı?

Acun Ilıcalı Aldatıldı mı? – Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’yı Aldattı mı? – Detaylar. Haber bir derleme web sitesinden alınmıştır. Konuya dahil olan kişilerin istenildiği takdirde kaldırılacağını bildirmek isteriz.

 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın 9 yıllık ilişkisi 9 dakikada bitti, ikili tek celsede boşandı.

 

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa’nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bugün anlaşmalı olarak boşanacakları iddia edildi. Konu hakkında sosyal meyda hesabından tweet atan eski gelin adayı Sinem Umaş, ikilinin ihanet yüzünden boşanacaklarını iddia etti. Sinem Umaş, sosyal medya hesabından attığı tweetle herkesi şaşırttı. Umaş, açıklamalarında şunları söyledi: “Şeyma subaşı aylar önce Çağatay Ulusoy’la bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı. Acun bu haberi asla yayınlatmadı, ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye.”Magazin gündemi sarsacak açıklamalar yapan Sinem Umaş, “Acun da bu sırada Defne Samyeli’nin kızına Londra’da ev almış.” dedi.

 

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’dan Acun Ilıcalı ile ilgili hakkında gündeme gelen iddialara ilişkin açıklama geldi.
“Çok şaşkın,kırgın ve kızgınım.Acun Ilıcalı annemin ve babamın arkadaşıdır.Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar.Londra’ya en son 13 yaşımda ailemle gittim,iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle birşey nasıl olabilir!!!Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum.”