Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Bırakma 291. Bölüm – 23 Eylül Pazartesi

Beni Bırakma 291. Bölüm – 23 Eylül Pazartesi

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor, Emre ile Elif arasındaki aşk iyice artık ciddi yerlere gitmektedir. Cengiz’in Elif’ten kurtulması planları Emre’nin ciddiyeti sonucu planladığı gibi olmaması Cengiz’i kızdıracaktır.

Sadece bu durumdan memnun olan Arzu olacaktır. Emre’de Elif’in devam ettirdiği bu oyunu pot kırmadan devamının olmasını sağlayacaktır.

Özge artık yurt dışına gideceğine tamamen emin olarak tekrardan yurt dışına gideceği kesin gibi. Ama Tarık bu duruma engel olmaya çalışacaktır. Kerem her ne kadar istemesede peşinden gidecektir. Her ne kadar kaçırmış olsa da kardeşinin gidişini gitmediğini öğrendikten sonra rahat bir nefes alacaktır.

Peki Özge nerede? , Özge Tarık’ın yanında artık, Sıla ve Kerem’de Özge’nin peşine düşeceklerdir.  Sıla ve Kerem bakalım karşılaşacaklar mı?, Yeni bölümde pazartesi günü bunu hep birlikte göreceğiz. İyi seyirler dileriz.

Yayın Tarihi : 23 Eylül 2019 / Pazartesi

Yayın Saati : 14.00

Yapımcı : Focus Film  – Nilgün SAĞYAŞAR – Ayşe MEDRAN

Yönetmen : Hülya Özyıldırım,  Nujin Yıldız, Ayşe Işıkay Tügen, Dilşen Kaya Kavuzlu, Ayşegül Yılmaz Işıkay

Senaryo : Nebahat Küçükazay,  Melike Yılman, Redife Zerener, Necati Küçükazay,  Zeynep Kaya, Uğur K. Arpacı, Tolga Küçük, Nejdet Erdem, Ahmet Ruhan Arca

Oyuncular : Berkay VELİ (Emre) – Merve ÜÇER (Elif) – Emrah AKDUMAN (Tarık) – Sude DOĞAR (Sıla) – Furkan ENGİN (Kerem) – Esengül AYPEK (Meltem) – Cansın YILMAZ (Özge) – Özlem BOYACI (Arzu) – Mithat ERDEMLİ (Cengiz) – Şebnem GÜRSOY (Seher) – Keiko BELİR YARAR (Esin) – Fatih GÜHAN (Bora) – Güzide Çiğdem AKIN (Defne) – Orhan KOCABIYIK (Kudret) –Dilek ARIBAL (Yeşim) – Cansunur ŞİMŞEK (Banu) – Elif ŞEKER SAKA (Fatma) – Tuğçe ÖZBEY (Aslı) – Utku SAÇAK (Sadık)