Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

The Eternals Filmi Tanıtımı

The Eternals Filmi Tanıtımı

“The Eternals”, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.
Konusu ; Tüm Eternals temel bir yetenek yelpazesini paylaşır. Vücutları inanılmaz derecede esnek ve yaş ve hastalığa karşı dayanıklıdır. Çoğu yaradan da yenilenebilirler. Bir Ebedi öldürmek için planlama ve çaba bir sürü alır.

Eternals, süper güç, uçuş, telepati, kuvvet alanı üretimi ve dönüşüm de dahil olmak üzere birçok insanüstü yetenek geliştirme potansiyeline sahiptir. Bununla birlikte, çoğu belirli yetenekleri honlamaya odaklanma eğilimindedir. Örneğin, Ikaris’in inanılmaz derecede uyumlu duyuları vardır, Makkari’nin imza yeteneği büyük hızlarda koşmaktır ve Sersi atomik seviyedeki nesneleri manipüle edebilir.
Hem Guardians of the Galaxy serisiyle olan bağlantıları, hem de çizgi romanlarda okunması ilginç karakterler olmaları yüzünden. Ve kesinlikle haklısınız. Nova karakteri zaten ilk Guardians of the Galaxy film taslaklarımızda mevcut olan bir karakterdi.”
Vizyon Tarihi : 2020 YIlı