Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Hercai Reyyan Öldü mü?, Ebru Şahin Diziden Ayrılacak mı?

Hercai Reyyan Öldü mü?, Ebru Şahin Diziden Ayrılacak mı?

Hercai dizisi 2.bölümü de çok güzeldi bunu zaten reyting sıralamasında görebiliyoruz. Bir kavga halindeyken Azad’ın silahından çıkan kurşunla yaralanan Gül ölecek mi diye seyirciyi düşündüren sahneden sonra ise, Reyhan’da ölecek mi diziden ayrılıyor mu gibi soruları herkes aramaya başladı.

Hercai dizisi 2.bölümü ile 22 Mart akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluştu ilk bölümü gibi gerçekten dizi istediği başarının üstünde bir çizgi yakaladı.  Bu bölümde nefesler tutuldu ve sahneler gerçekten çok güzeldi, Hercai dizisi 2.bölümde Azat, Reyyan ile Miran’ın evliliğine engel olmak için silahını ateşledi ve kurşun Reyhan’ın kız kardeşi olan yani hercai dizisindeki çocuk oyuncusu olan güle geldi. Gül yaralandı.

Miran uzun süredir tek amacı olan Reyyan ile evlilik hazırlıklarını tamamlamış ve artık düğün dernek kurulmuştur. Fakat Reyyan’a deliler gibi aşık amcasının oğlu Azad da duygularını bu zamana kadar karşılıksız olarak yaşamış, Reyyan için abilikten ileri gidememiştir.

Düğün zamanı son kez bir şeyler yapma fırsatı eline geçen Azad, Reyyanı kaçırmamak için Miran’ı öldürmeyi bile göze almıştır. Elindeki silahı ateşlediğinde Miran ölecek Reyhan da ona kalacaktır. Fakat bir şeyler ters gider ve mermi mirana değil güle isabet eder.

Sonuç Olarak

Hercai dizisi Reyyan ölmeyecek diziden ayrılmayacak çünkü Reyhan dizinin başrol oyuncusudur. İlk 2 bölümü ile gayet başarılı bir şekilde piyasaya giriş yapan hercai dizisi 3. Bölüm itibariyle başrol oyuncusu ile yollarını ayırmayacak tır. Hercai dizisi Reyyan 3.bölümde yangından kurtulacak, diziye kaldığı yerden devam edecektir.

Yorum Yap
1 Yorum Yapıldı
  1. ahmet dedi ki:

    Salam men turkmenistanlyyym kino oran gowy dusurulipdir yone ” hercai ” sozun asyl manysy name?