Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Murat Güneş Kimdir?, Murat Güneş 10 Yıl Önce Hangi Suçu işledi ( Cinayet )

Murat Güneş Kimdir?, Murat Güneş 10 Yıl Önce Hangi Suçu işledi ( Cinayet )

Hepimizin yaklaşık iki aydır bildiği Asım bayram’ı kim öldürdü cinayet araştırmasında sır perdesi aralandı. Yakalanan zanlılardan Murat Güneş ve diğer ortağı ile cinayeti itiraf etmiştir.  Bunun dışında ise yaklaşık 10 yıl önce işlenen bir cinayetinde sır perdesi aralanmış oldu.

Müge Anlı canlı yayında yaklaşık olarak 10 yıl önce işlenen ve para için işlendiğini açıkladı. Bu cinayetin zanlısı ve tetikçisi olarak ise Murat Güneş tutulduğunu aktardı.

Murat Güneş azmettirici kişinin Türkiye’nin de bildiği çok önemli bir isim olduğunu söyledi,  Peki bu kişi kim? Bir cinayet sebebi ne olabilir?. Murat Güneş o dönem bu cinayetin işlenmesi için 12 Milyon Dolar ücret alacaklarını dile getirmiştir.

Şuanda Müge Anlı bu ismi açıklamayacağını soruşturma açıldığı takdirde Türk basınında yer alacağını dile getirdi.

Bizde bu haberi bekliyoruz acaba kim?. Sizlerinde tahmini var ise bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Diskocu kardeşi cinayete kurban giden ağabey mahkemede müthiş bir iddiada bulundu: “Kardeşimi Gülben Ergen’in öldürtmüş olabileceğini düşünüyorum.”

ANTALYA’nın Beldibi Beldesi’nde 27 Temmuz’da 2005’te öldürülen disko işletmecisi Gürinan Bayramoğlu’nun ağabeyi Gürcan Bayramoğlu, sanıkların da bulunduğu mahkeme salonunda kardeşini şarkıcı Gülben Ergen’in öldürttüğünü iddia etti. Kardeşinin basit bir küfürleşme sonucu öldürüldüğüne inanmadığını belirten Bayramoğlu mahkemede, “Ölen kardeşim 1988’de şarkıcı Gülben Ergen«in ağabeyi Rıfat Ergen’i tabancayla vurarak öldürmüştü. 1991 affından çıktı. Bu nedenle kardeşimin Gülben Ergen tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işte tetikçilik yaptığını sanıyorum. Behram Karadeniz isimli kişi olaydan bir gün önce bir çanta dolusu para gördüğünü söylemektedir. Bunlar da kuşkularımı artırmaktadır. Sanıklardan şikayetçiyim” dedi.

Söylenenler İftira

Yıllar önce ağabeyinin bir kaza kurşunu sonucunda öldüğünü söyleyen Ergen, Antalya’dan gelen bu iddiaya avukatı aracılığıyla yanıt verdi. Açıklamada şunlar söyleniyor: “Gürcan Bayramoğlu isimli şahıs tarafından ortaya atıldığı iddia edilen ifade ve beyanlar gerçek dışıdır, asılsızdır. Gülben Ergen Erdoğan’ın böyle bir olayla hiçbir ilgisi yoktur, olamaz da. Yazılanlar asılsızdır, iftiradır, çirkindir. “

Haber Kaynak ;  hurriyet.com.tr/gundem/gulben-ergen-e-azmettirici-suclamasi-3902909