Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beren Saat ve Kenan Doğulu Neden Boşandı?, Boşanma Sebebi nedir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Neden Boşandı?, Boşanma Sebebi nedir?

Merhaba arkadaşlar gündemde o kadar çok haber varki bu konu hakkında, sizlere şimdi tüm haberlerin analizini yaptığım bir yazı paylaşacağım. Bu yazı tamamen tüm haber sitelerinin paylaşımlarının özetidir.

Beren saat ile başlayalım; ilk olarak bu haberlerin çıkma sebebi Beren Saat halen kazada vefat eden Efe beyi unutamaması olarak bir iddaa ortaya atıldı. Bu belki doğru olabilir fakat Beren hanım kaç yıldır evli ve mutluydu ne oldu da bu noktaya gelindi açıkçası işin iç yüzünü kimse bilmiyor.

Beren Saat son zamanlarda instagramda bulunan eski fotoğrafları silerek belli fotoğraflar bırakmıştır. Bu hareketi iddaaları güçlendirmiştir. Son zamanlarda sorun yok mesajı vermeye çalışmışlardır, örneğin Kenan Doğulu’nun son konserinde yorum yaparak yorum kısmına (Kalp) ekleyerek aramızda sorun yok mesajı vermiştir, fakat ciddi anlamada çıkarılan mesaj ise neden konsere gitmediği oldu.

 

Son özet olarak bu şekilde devam ederse yakın zamanda boşanacakları gibi görünmektedir, keşke olmasaydı fakat her ne kadar evlilik normal ise boşanmakta normaldir, Haklarında hayırlısını diliyoruz.