Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Elimi Bırakma 23.Bölüm Özeti, Elimi Bırakma 30 Aralık Neler Olacak?

Elimi Bırakma 23.Bölüm Özeti, Elimi Bırakma 30 Aralık Neler Olacak?

Elimi Bırakma bugün oynanan bölümde çok farklı şeyler yaşandı, Azra’nın Cenk’ten ayrılmak zorunda kalması, Cenk’in şirketin gidişatını iyice karmaşık haline getirdiği bölüm Azmi’nin oyunları gerçekten soluksuz izlenen bir bölüm oldu ve çok başarılı buldum. Sizlerinde bu bölüm hakkında yorumlarınızı esirgemeden yapmanızı rica ederim.

Son sahneyi hatırlarsanız Cenk’in Amerika’daki üniversiteden neden atıldığı diye Azmi’nin tuttuğu bir muhabir o soruyu yöneltti, herkes Cenk Çelen’in sanki gazeteciyi dövecek ya da şiddet uygulayacak gibi bir algı oluştu, Cenk öfkesini kontrol edebilecek mi? Yoksa öfkesine yenik düşüp daha da karmaşık hale getirecek mi?

Bize sorarsanız Cenk Çelen herkesi ters köşe yaparak, şu sözleri söyleyeceğine inanıyorum ; Sizin kız kardeşiniz taciz edilirse ve ya buna benzer bir durumda siz ne yapardınız diye o soruyu soran gazeteciye soracağına inanıyorum, nedeni ise dizinin gidişatı hem ölen kız arkadaşının abisinin artık gerçekleri yavaş yavaş öğrenmesinden dolayı, ayrıca Avukat Kadir o toplantıyı izlemektedir, hem orada gerçekleri öğrenerek Çelen Grubuna daha çok yardımcı olacaktır.

Gelecek bölümde heyecan bizleri bekliyor, sizlere ancak şu kadar sunabiliyorum, yeni bölümde görüşmek üzere. Bizlerle kalın. İyi seyirler.

Elimi Bırakma 23.Bölüm Özeti, Elimi Bırakma 30 Aralık Neler Olacak?

Yorum Yap
1 Yorum Yapıldı
  1. hakan dedi ki:

    Şu Cenk’in başına gelenlerde pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Her taraftan çocuk darbe alıyor. Muazzam bir bölümdü. Fakat geçen gün bu sezon, final yapacaklarını gördüm. İnşallah doğru değildir.