Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Bırakma 152. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 13 Kasım Salı Neler Olacak?

Beni Bırakma 152. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 13 Kasım Salı Neler Olacak?

Merhaba Arkadaşlar, Beni Bırakma 152. Bölüm yeni bölümde sizlerle tüyoları paylaşacağız.

Meltem kurduğu plan ile Sıla’yı hapise atmayı başaracaktır. Sıla’dan nasıl kurtulacağının planını yapan Meltem, Seher’inde ev ile ilgili yaptığı işleri karmaşık bir hale getirmektedir.

Başka bir durum ise Sıla’nın peşinde olan polistir. Polis bir şekilde Tarık’a ulaşacaktır ve şüphelendiği durumda haklı olduğunu belgeler ile gösterecektir.
Zeynep ise aklının kendisine oynadığı oyunlar neticesinde kendisini Emre’nin yanında bulup, hastanelik olacak ve hamile olduğu gerçeğini gizlemeye çalışırken Emre ve Bora arasındaki gerilim hiç ummadığı sonuçlara yol açacaktır.

Bir diğer konu ise Zeynep’in psikolojik durumu iyi olmadığının farkında olan Zeynep bir şekilde Emre ile yan yana gelecektir, Halen hamile olduğunu gizlemektedir, iyi olmayan Zeynep’i hastaneye götürecek olan Emre orada Bora ile karşılaşacaktır ve aralarındaki sorun büyüyerek devam edecektir.
Sizlere Beni Bırakma 152. Bölümü özetini sunmaya çalıştık. Diğer bölümleri ve yeni bölümlerden haberdar olmak için bizleri takipte kalın. İyi seyirler dileriz.

Önceki Bölümler için Aşağıdan kontrol edebilirsiniz.
Beni Bırakma 151. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 12 Kasım Pazartesi Neler Olacak?

http://kenihaber.com/beni-birakma-151-bolum-ozeti-beni-birakma-12-kasim-pazartesi-neler-olacak

Yorum Yap
2 Yorum Yapıldı
  1. Salih dedi ki:

    Eşim ve Annem her bölümü mutlaka izlerler bu dizilerden ne anlıyorlar açıkçası aklım almıyor. Ben daha çok belgeselciyimdir. Daha çok tarih ve seyahat belgesellerini çok severim. Ama sayelerinde bu Beni Bırakma dizisini de sürekli izler oldum, sağ olsunlar 🙂

    1. admin dedi ki:

      izleyin bencede güzel valla sürekli olarak değişiyor ve güzeldir 🙂 tavsiye ederim.