Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Bırakma 151. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 12 Kasım Pazartesi Neler Olacak?

Beni Bırakma 151. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 12 Kasım Pazartesi Neler Olacak?

Beni Bırakma 151. Bölüm 12 kasım pazartesi günü özet olarak şunları söyleyebiliriz. Geçen cuma günü son anda kalan yerden devam edecektir, polisler Tarık’a telefon açacaktır fakat telefonu Tarık’ın halası çıkacaktır.  Tarık haber almayı beklerken Sıla’dan bu telefon yüzünden maalesef gene şansını kaybedecektir.

Bunun yanı sıra Sıla kendine gelmiş ve Tarık’ı aramaya başlayacaktır ve bu konuda çok ısrarcıdır.

Sıla hastaneden kaçarak Tarık’a ulaşmaya çalışsa bile önüne hiç istenmeyen engeller çıkacaktır.  Ancak bu çıkacak engelleri aklı dengesi yerinde olduğu için ve düşünebildiği için bu engelleri aşacaktır.

Tarık’ın Meltem’le evlenme hazırlıkları sürerken bunun gerçekleşmeyeceği alacağı telefonlardan belli olacaktır.  Tarık verdiği ilandan dolayı hiç ummadığı telefonlar almaya başlıyor.  Bundan dolayı evlilik işleri gecikecektir.

Ayten’in öldürülmesi bir hayli sorunların Rüstem’den dolayı olacağı şüphesini arttırmaktadır. Rüstem ise halen kaçmaktadır. Polislerin Rüstem’i bulmasına ramak kalacaktır. Bakalım neler olacak?

Birde Zeynep’in hamileliği tüm olayları daha da karmaşık hale getirmektedir.  Emre’nin konudan haberdar olması işleri daha karmaşık hale getireceği kesin ama Emre’nin halen haberi yoktur. Emre bunu duyarsa işler gerçekten karışacaktır.

Zeynep her ne kadar bu hamilelik meselesini Emre’ye söylemek isterse de cesaretini toplayıp söyleyememektedir.  Ama söylemek için çaba sarf edecektir.  Bakalım neler olacak? Yeni Bölüm için takipte kalmaya devam edin iyi seyirler dileriz.

Önceki Bölümler için Aşağıdan kontrol edebilirsiniz.

Beni Bırakma 150. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 9 Kasım Cuma Neler Olacak?

http://kenihaber.com/beni-birakma-150-bolum-ozeti-beni-birakma-9-kasim-cuma-neler-olacak