Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Bırakma 135.Bölüm Özeti, Beni Bırakma 19 Ekim Cuma Neler Olacak?

Beni Bırakma 135.Bölüm Özeti, Beni Bırakma 19 Ekim Cuma Neler Olacak?

Merhaba Değerli Beni Bırakma izleyicileri, Sizlerle 19 Ekim Cuma  günün özetini ve tüyolarını paylaşacağız. İyi okumalar dilerim.

Beni Bırakma yeni bölümde gene işler karışacak ve istenilmeyen olaylar olacak,

Beni Bırakma’da Aslan, Tarık ve Meltem’i aralarındaki küslüğün bitmesi için eve çağıracaktır. Tarık çok fazla baskı göreceğinden mecburen kabul eder. Meltem’de bu durum karşısında farklı bir tepki verir ve son derece heyecanlı bir şekilde tepkisini dile getirir.

Aslan’ın evine hazırlığı yaptırması için Fatma’yı götürerek yardım ettirecektir.  Tabi bilmediği bir durum var ki Sıla’nın halen evin alt katında tutsak olarak halen tutulmasıdır.  Sıla ise halen kendine gelmemiştir. Kendine geldiğinde kaçmaya çalışacaktır. Peki Fatma Sıla’yı görüp ona yardım eli uzatacak mı?

Diğer bir yandan ise Zeynep, Bora’dan iyice uzaklaşmıştır. Kendini hazır his etmeyen Zeynep böyle bir karar alacaktır. Emre ile Cansu arasındaki yakınlaşma daha bir farklı boyut kazanacaktır.  Bu durumu Fark eden esin gene planlar yapmaya hazırlanmaktadır.  Emre’nin de Cansu’dan etkilenmesini sağlamaya çalışan Esin, hiç de beklemediği bir durumla karşılayacaktır.

Şimdilik Tüyolar ve özet bu şekildedir. Yeni Bölüm Pazartesi günü için gün içinde paylaşım yapılacaktır. İyi izlemeler ve okumalar.

Beni Bırakma 134. Bölüm Özeti, Beni Bırakma 18 Ekim Perşembe Neler Olacak?

http://kenihaber.com/beni-birakma-134-bolum-ozeti-beni-birakma-18-ekim-persembe-neler-olacak