Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beni Bırakma 15 Ekim Pazartesi Neler Olacak, Beni Bırakma 131.Bölüm

Beni Bırakma 15 Ekim Pazartesi Neler Olacak, Beni Bırakma 131.Bölüm

Merhaba Değerli Beni Bırakma izleyicileri, Sizlerle Yeni haftanın ilk günü pazartesi günün özetini ve tüyolarını paylaşacağız. İyi okumalar dilerim.

Emre ne koşul olursa olsun Ömer’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Zeynep’de artık dayanamıyor ve gördüğü rüyanın etkisi ile Emre’nin yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Bu sebeple Suriye’ye doğru yola çıkacaktır.

Zeynep ve Emre’nin yolları tekrar kesinleşmesi çok yakındır.  Meltem Tarık’ı ararken, Sıla ise yaralı bir adam olarak bildiği Tarık’ı kurtarmak için Meltem’e haber vermeye çalışmaktadır.

Meltem’i hesapta olmayan büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

Beni Bırakma 131. Bölüm Özeti

Emre Hatay’a kendisinin kurtarılması için doktorun gönderenin Bora olduğunu öğrenmektedir. Bora ile karşılaştığı zaman ; Bora’nın bu işi Cansu için yaptığını duyacaktır.  Tabiki Emre’ye doğruları söyleyecek tek kişi olacak Zeynep’tir.  Zeynep ile nasıl konuşacağı merak konusu olacaktır. Sıla ise Kezban’ın baskıları sonucunda Rüstem için ifade vermeyecektir. Tarık ise Meltem’in Sıla için hemşirelik yaparak ona yardım ettiğini öğrenecektir. Tarık’ı bir şekilde ikna eden Meltem, Sıla’ya karşı yapacağı planların üzerinde çalışmaya devam edecektir. Sıla ise kimsenin aklına gelmeyeceği bir şekilde girişimde bulunacaktır.

Beni Bırakma 15 ekim pazartesi saat 14.00’de  Atv Ekranlarında sizlerle olacaktır. İyi seyirler şimdiden.

Yayın Tarihi    : 15 Ekim 2018 / Pazartesi

Yayın Saati    : 14.00

Kanal : Atv

Eklemek istediğiniz yorum yapmak istediğiniz bir durum varsa lütfen alt kısımdan yorum yapınız.

 

Beni Bırakma 12 Ekim Cuma Neler Olacak, Beni Bırakma 130.Bölüm

http://kenihaber.com/beni-birakma-12-ekim-cuma-neler-olacak-beni-birakma-130-bolum

Yorum Yap
6 Yorum Yapıldı
  1. Melih dedi ki:

    Her hafta kesintisiz izleriz Beni Bırakma’nın bölümlerini. Geçen pazartesi eş dost ziyaretinde olduğumuz için 131 nci bölümü izleyememiştim. Zeynep ve Emre’nin durumu ne olacak meraktan ölüyordum. Sayenizde son bölümünü de izledim, teşekkürler.

    1. admin dedi ki:

      teşekkür ederim. takipte kalın 🙂

  2. Dilara dedi ki:

    Her bölüm geçtikçe iyice saçmaladıklarını düşünmeye başladım. ATV yapımlarını severim ama Beni Bırakma biraz daha alt seviyede duruyor. Özellikle 131. bölümü dikkatli izleyenler ne demek istediğimi anlayacaklar.

  3. Tansu dedi ki:

    Dizinin son bölümlerini hep kaçırdım. Kız acaba geri dönüş yaptımı. İnternet üzerinden seyretmek o kadar da zevkli olmuyor. İleri geri yapınca da dizinin tadı kaçıyor.

  4. Murat ÖZKARA dedi ki:

    Beni Bırakma Sıla karakteri gerçekten harika bir performans sergiliyor. Emre ile sıla benim bu dizide vazgeçilmezlerim diyebilirim. Yeni bölümleri takip konusunda sıkıntı yaşıyoruz saatlerin değişmesi iyi olur. Hep birlikte gerekirse kanala yazı atalım.

  5. Neşe ÇELİK dedi ki:

    Zeynep ile Emre’ye sorun çıkarmayın artık yeter ya. Her bölümde zavallılar tam birleşecekken bir aksilik oluyor. Artık senaristler bu olaya bir el atsın bu ne dir arkadaş biz mahvolduk burada.