Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kadın Dizisi Nezir Bey Kimdir? Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşındadır?

Merhaba Sayın Kadın dizisi seyircileri, Bu akşam 9 Ekim Salı Kadın dizisinde ortaya çıkan bir karakter oldu, Yeni dizi oyuncusu Canlandırdığı karakter Nezir, Peki Kim Bu Nezir Bey, Nezir bey gerçek adı nedir?, Nezir Bey’in Sarp’a düşmanlığı nedir?, Nezir bey Pırıl ile ilişkisi nedir?, Bunların tümüne tek tek cevap vereceğiz.

Kadın Dizisi Nezir Bey karakterini Canlandıran Hakan Karahan‘dır.  Kadın dizisinde Nezir Bey neden Sarp’a neden düşman?, Bildiğimiz üzere Sarp Denize Düştükten sonra onu denizden Kurtaran Pırıl olmuştu, Pırıl’ın o zaman erkek arkadaşı bağımlı sevgilisi Nezir’in Oğlu’dur, Nezir Bey Güçlü ve büyük bir adamdır. Pırıl Sarp’ı kurtarıp eve getirirken erkek arkadaşı ile görüşmemesine rağmen onu evin önünde beklemektedir. Sarp’ı Pırıl’ın yanında gören eski erkek arkadaşı Nezir Bey’in oğlu olay yaratır, Pırıl’a şiddet uygular ve Pırıl’a inanmaz, Sarp Koruma iç güdüsü ile şiddeti önlemeye çalışır, Yaşanan Kargaşada Nezir Bey’in oğlu orada kargaşada ölür. O saatten sonra ise işler çok değişir, ve bugüne kadar gelir, Bugünden itibaren diziye katılan Nezir, oğlunun intikamı için gelmiş olacak ki ilerideki bölümlerde Sarp’ın ve Pırıl’ın başına bela olacağı kesindir. İlk Olarak Pırıl’ın babasından başlıyacağı kesindir. Önümüzdeki Bölümlerde Bizi heyecanlandıran sahneler göreceğiz. Şimdiden keyifli seyirler.

Peki Kadın Dizisinde Nezir Bey’i Canlandıran Kimdir? Birazda ona göz atalım.

Kadın dizisi Nezir’in gerçek adı  Hakan Karahan. Robert Koleji Mezunudur, Üniversite Eğitimini  Miami Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır. Bir süre işletme üzerine  Sabancı Holding’te çalıştı. Yazarlık da yapmış olan Karahan, şiirleriyle de tanınmaktadır.

Sağır Oda dizisinin senaryosunu yazmıştır. Hakan Karahan, 1960, İstanbul doğumludur. Hakan Karahan’ın kitapları; Lütfen Beni Öldür, Abluka, Nehirde Kayan Yıldızlar, Kıyamet Haritası, Ama Öyle, Azrail, Ondokuz, Sürüden ayrı, İntizar, Kafamdaki Ses, Yeni Başlayanlar İçin Aikido. Yer aldığı diğer dizi ve filmler ise Sağır Oda, Gölgesizler, kaptan Feza, Yüreğine Sor, Ses, Ateşin Düştüğü Yer, Karaoğlan, Kaçak, Zeytin Tepesi, Gece, Senden Bana Kalan, Kasap Havası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sen Sağ Ben Selamet.

En Son Rol Aldığı Proje ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özer Bey karakterini canlandırmıştır. Kadın dizisinde şimdiden iyi bir iş çıkaracağı kesindir.